снимка: Фейсбук/ Приятели, Орбан пише история. Вчера гледах на живо речта

...
снимка: Фейсбук/ Приятели, Орбан пише история. Вчера гледах на живо речта
Коментари Харесай

Георги Марков, ГЕРБ: Орбан пише история, ще направи християнски съюз в Централна Европа

снимка: Фейсбук/ 

" Приятели, Орбан написа история. Вчера гледах онлайн речта му на националния празник. Ще има Централноевропейски съюз, който ще бъде ХРИСТИЯНСКИ. Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Словения и Латвия не позволяват миграция на ножа, гей бракове и джендър идеология. Тези страни са сигурни. В тях мигранти не колят, не изнасилват малолетни и не палят катедрали ", това разяснява във фейсбук някогашният парламентарен арбитър и народен представител от ГЕРБ Георги Марков, написа N.

Марков е прочут със своята поддръжка на премиера на Унгария.

" Чака се Италия, откакто салвините на Салвини победят сардините на Сорос. Прав е Виктор, като споделя - 1989 мислех, че Западът е нашето избавление, а в този момент мисля, че ние ще бъдем спасението на Европа. Той приказва в наличието на президента и ръководителя на Народното събрание. Тримата - Виктор, Янош и Ласло през 1988 година направиха ФИДЕС и 32 години не се скараха. Унгарска работа ", проучва още  българският политик.

Преди година Георги Марков издаде и книга, озаглавена " Феноменът Орбан ". 

" Орбан направи чудеса в обществената политика. Намали с 25% режийните за гражданите; даде 33 000 евро за трето дете и 6 години отпуск по майчинство. Страната се снабди с 1 милион нови маджарски жители и той я направи едно от най-сигурните места за живеене в Европа ", написа в книгата си депутатът.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР